Teatru și alte distracții

Începe Campionatul European de Fotbal!!! Asta înseamnă că microbiștii știu deja ce program au. Ok, dar nu toată lumea este fan fotbal, iar meciurile nu se joacă non-stop 🙂 Așa că vă mai propun câteva variante pentru timpul liber de serviciu și de fotbal:

10-12 iunie: Street Delivery Meserie!  care ne spun că ”în 2016 aducem împreună noua generație de makeri (designeri de produs, de modă, ilustratori, arhitecți, artiști 3D, programatori șamd) și meșteșugarii tradiționali (cizmari, ceasornicari, tâmplari, croitori, șelari, ceaprazari etc.)” Unde? pe strada Arthur Verona. Intrarea este liberă.

9-12 iunie: B-FIT in the Street. Este un festival internațional de teatru de stradă care, de data aceasta, nu se desfășoară doar în centru, ci și prin cartierele bucureștene, în Parcul Moghioroș din Drumul Taberei și Parcul Humulești din Ferentari. Intrarea este liberă.

11 iunie: Traseu montan: Cascadele Vânturiș organizat de Arhiva de Geografie. Nu este necesară înscrierea prealabilă; doritorii se întâlnesc dimineața în Gara de Nord  la primul vagon (de la locomotivă) al trenului 3001, cu plecare la 06:23 şi sosire la Sinaia la ora 08:55. Sau se pot alătura grupului în Sinaia. Vor fi 6-7 ore de traseu montan și se va trece prin Valea Dorului, Cascadele Vânturiş, Cota 1400, precum şi opţional Stâncile Franz Joseph de la Poiana Stânii. Participarea este gratuită, se acceptă donații. Biletele de tren și cecelalte cheltuieli se suportă de către fiecare participant.

12 iunie: Pe dealurile Bucureștilor 8: traseul verde organizat de Arhiva de Geografie. Întâlnirea este la ora 10.00 la Piaţa Sudului, în faţa mall-ului Sun Plaza (afară, intrarea de la Starbucks). Traseul propus are cca. 10 km, va trece pe la Lacul Văcăreşti, amfiteatrul abandonat, Parcul Carol, Gara Filaret, Strada Xenofon şi Muzeul Tehnic și se va încheia în jurul orei 14.00. Nu este necesară înscrierea prealabilă. Participarea este gratuită, se acceptă donații.

Și pentru că tot am vorbit de Arhiva de geografie, începând de luni acesta va avea propria emisiune (la ora 20.30) la Radio Vocativ România.

Roaba de Cultură zice că mâine, 11 iunie, este cea mai relaxantă zi a anului, iar duminică are loc un mini-festival, TeenAir. Merită să dăm o tură și pe acolo.

Cam atât pentru astăzi… Așteptăm cu mare nerăbdare meciul Franța – România și, între timp, vă doresc un weekend efervescent!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s